Skip to content

Theatergroep Suburbia: Een goed jaar

Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Theatergroep Suburbia: Een goed jaar

16 oktober 2020 @ 16:00 - 18:00

€26
Peer Wittenbols (Bergen op Zoom) is een van de succesvolste toneelschrijvers van ons land. Neem het ontroerende ‘Troost & Zonen’ en het aangrijpende Liefdeslied, beide opgevoerd in Het Speelhuis. Met zijn kenmerkende lichtvoetige en warmbloedige toon schetst bij een eerlijk, geestig en emotioneel portret van een modern gezien. Je raakt eraan verknocht, zoals aan je eigen familie. Onmisbaar en onuitstaanbaar soms…

Peer Wittenbols (Bergen op Zoom) is al jaren een van de succesvolste toneelschrijvers van ons land. Je kunt hem kennen van bijvoorbeeld het succesvolle ‘Troost & Zonen’, niet lang geleden in Het Speelhuis. Op zijn kenmerkende lichtvoetige toon maakt hij ons verknocht aan de familie Mortier, zoals aan onze eigen familie. Onmisbaar en onuitstaanbaar soms. Mooi gegeven bij dit familiaire stuk: de rollen van vader en kinderen worden respectievelijk gespeeld door topacteur Paul R. Kooij en zijn zoon en dochter.

TEKST: PEER WITTENBOLS | REGIE: ROB LIGTHERT | SPEL: ANNEKE BLOK, PAUL R. KOOIJ, KAATJE KOOIJ EN PIET KOOIJ | TONEELBEELD: BROTHERTILL

Inleiding

45 Minuten voor aanvang wordt er een inleiding gegeven door Annette Embrechts, dans- en theaterjournaliste voor de Volkskrant.

Waar en wanneer
16 oktober om 16.00 uur in Theater Speelhuis. Tickets zijn € 26,00 per persoon. Aanmelden kan via een mailtje naar info@langleve-cultuur.nl.

Gegevens

Datum:
16 oktober 2020
Tijd:
16:00 - 18:00
Kosten:
€26

Locatie

Theater Het Speelhuis
Speelhuisplein 2
5707DZ Helmond
Nederland